RENOWACJA WRAZ ZE ZMIANĄ ERGONOMII

Nasza pracownia miała niezwykłą przyjemność zmierzyć się z tematem reorganizacji wnętrza strefy dziennej domu o dość nietypowym, podłużnym układzie. Głównym zadaniem projektowym było stworzenie spójnej przestrzeni, jednocześnie poszerzając optycznie wąskie wnętrze. W tym celu postanowiliśmy zaznaczyć wyraźnie poszczególne strefy. Wykorzystaliśmy do tego geometrię sufitów wraz z podświetleniem oraz podział posadzki, który wizualnie oddzielił od siebie poszczególne strefy wnętrza.

 

RENOWACJA ZE ZMIANĄ ERGONOMII_1
RENOWACJA ZE ZMIANĄ ERGONOMII_1
press to zoom
RENOWACJA ZE ZMIANĄ ERGONOMII_2
RENOWACJA ZE ZMIANĄ ERGONOMII_2
press to zoom
RENOWACJA ZE ZMIANĄ ERGONOMII_3
RENOWACJA ZE ZMIANĄ ERGONOMII_3
press to zoom
RENOWACJA ZE ZMIANĄ ERGONOMII_4
RENOWACJA ZE ZMIANĄ ERGONOMII_4
press to zoom
RENOWACJA ZE ZMIANĄ ERGONOMII_5
RENOWACJA ZE ZMIANĄ ERGONOMII_5
press to zoom
RENOWACJA ZE ZMIANĄ ERGONOMII_6
RENOWACJA ZE ZMIANĄ ERGONOMII_6
press to zoom